HARLEY SHOP TALK

Often Imitated, Never Duplicated

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Help, speedo not working after clutch adjustment?
Bushshaker
post Sep 15 2015, 05:52 AM
Post #1





Group: Members
Posts: 12
Joined: 29-April 15
Member No.: 7,453
BIKE: XL1200 Sportster 1200
YEAR: 2012
MILES: 5k



Sorry its been awhile since I've posted. The starter was dragging on my 2012 Forty-eight. I drove it to work, had some free time and decided to adjust the clutch. When it was time to go home battery was dead as door knob. Left bike, charged the next night. Fired bike up to go home, no drag & bike shifted great. Just one big problem, the speedo quite working. Drove down the road stopped at first light speedo came up an ran through the gears. Next slowed & down shifted to turn and speedo did not work for the rest of my ride home.

Can it be I adjusted clutch too tight, could it be under voltage of a dying battery. Any thoughts to help a dummy out will be appreciated.

Respectfully, The Bushshaker
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2017 - 12:06 PM
Harley Shop Talk Established 05/05/05
Painting By: Dave Barnhouse / Hadley House Publishing, All Rights Reserved
HARLEY SHOP TALK IS NOT AFFILIATED WITH HARLEY-DAVIDSON®, INC.
HARLEY SHOP TALK: IF WE AIN'T TALKIN' HARLEYS, WE'RE TALKIN' $#*%!